GJEJE PRONËN IDEALE

AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI LINA 

Shiko me shumeNa Kontaktoni

DUKE OPERUAR NË TREG NGA VITI 2012

Agjensioni për patundshmëri LINA ka operuar ne treg qe nga viti 2012 duke realizuar mbi 2,452 ndërmjetesime në mes klientëve dhe palëve te interesuarve.

Shpalljet e Fundit

LIDER NË INDUSTRI

Agjensioni Për Patundëshmëri LINA bën ndermjetsimin për Shit-Blerje të

  • Tokave
  • Lokaleve
  • Banesave
  • Objekteve Afariste
  • Villave
  • Shtëpive …

1000+ Konsumatorë të Kënaqur

“Ishte shumë kënaqësi të punojmë me Agjensionin Lina.
Të saktë dhe të përpiktë në punë.
Me sinqeritetin më të madh ju rekomandoj bashkëpunimin

Xhevat Balaj

“Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.  When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.”

Sara Blankenship

Partnerët Tanë

[smls id="1008"]

PUBLIKOJE TËNDEN

Nëse keni nevoja më të shpejta për të blerë apo shitur patundshmerinë tuaj. Agjensioni LINA kujdeset për juve.

Na Kontaktoni

Rr.Driton Islami, Ferizaj

+383 44 106 626
+383 44 172 626

info@agjensioni-lina.com

Na Shkruani